Roeien is fun, roeien is gezond

Volans Coastal

De Volans Coastal is ontworpen voor roeien langs de kust en op zee, spelevaren in de branding en avontuurlijke tochten maken op meren en rivieren. Net als de andere Volans-boten heeft de Volans Coastal een elegant, slank ontwerp en is voorzien van de sliding rigger. Dit zorgt voor extra stabiliteit, flexibiliteit en betere vaareigenschappen. Vooral tijdens het roeien op de golven en door ruw water is het een groot voordeel dat je zelf op een vaste plek in de boot blijft zitten, terwijl het deel met de riemen op en neer beweegt. De sliding rigger is bovendien beter voor je rug en leidt tot minder blessures.

De boot is gemakkelijk te hanteren, kan op het dak van een auto worden vervoerd en kan snel worden voorbereid voor gebruik; roeien waar en wanneer je maar wilt. Dit maakt de Volans Coastal tot de ideale roeiboot voor zowel beginners als gevorderden. Voor opwindend spel en plezier in de branding of voor sportieve recreatieve roeitochten langs de kust of op rivieren en meren.

Avontuurlijk roeien

 

Coastal rowing – in Noord-Amerika ook wel open water rowing genoemd – is de meest avontuurlijke vorm van roeien. Je roeit dwars door de branding de zee op en verder langs de kust. Het is wereldwijd een van de snelst groeiende gemeenschappen van roeiers. Coastal rowing is met name populair in Frankrijk, Groot-Brittannië, Italië en Nieuw-Zeeland, maar wordt inmiddels tot in alle uithoeken van de wereld beoefend, bijvoorbeeld op de Malediven en in delen van Afrika.

Playing the surf

 

Volans introduceert een nieuwe manier om actief te zijn en plezier te hebben op het strand. Met de Volans Coastal kun je direct vanaf het strand roeien en de branding in gaan, zonder steiger of ponton. Ervaar de spannende en opwindende momenten van roeien door de rollende golven, tussen de surfers, kiters en paddlers.

Gewicht

27 kilogram

Sliding Rigger

6 kilogram

Lengte

5,2 meter

Breedte

60 centimeter

Prijs € 4.950,-